DHW ... voor verkoop boten & onderhoud van inboard en buitenboord motoren.

Wij verkopen hele nette gebruikte boten en sloepen maar handelen ook in buitenboordmotoren, boottrailers en een tal van diverse accessoires en monteren deze desgewenst voor u in zoals boordlichten, radio's, apparatuur voor visboten en speciale RVS hulpstukken die in de handel niet verkrijgbaar zijn. Eventueel kunnen wij ook nieuwe buitenboordmotoren leveren tegen inruil van uw oude motor. Dit tegen een zeer scherpe en concurrerende prijs. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Voor een grote of kleine onderhouds beurt aan uw in- of outboard kunt u bij ons terecht en bij revisie draaien we even proef in onze test-bak.
Wij werken met onderhoudsstickers zodat u duidelijk kunt zien of er klein of groot onderhoud is uitgevoerd.
Veel gevaren of minder? Het is verstandig een controle te laten doen welk soort onderhoud noodzakelijk is.
DHW geeft service-beurten aan vrijwel alle buitenboordmotoren.

Met TEXA MARINE

Met TEXA meetapparatuur lezen wij de computer uit van alle Buitenboord motoren voor alle storingen en onderhoudsplanning.

DHW Watersport: ook voor winter/zomerstalling & boot-transport!

Wij kunnen voor u zowel winter- als zomerstalling aanbieden voor uw sloep of boottrailer. Wanneer u niet over een boottrailer beschikt kunnen wij desgewenst uw boot ophalen of brengen wij deze naar een gewenste lokatie in Nederland.

Wij beschikken over vakkundige mensen en gekeurd transportmaterieel tot 3500KG. Maak een afspraak of vraag naar de condities voor de 'Stalling of Transport'.

DHW-Team

Onze behulpzame medewerkers staan altijd klaar om u met raad en daad te ondersteunen.